20a Trobada escolar de danses

Del 14 MAIG al 16 MAIG

10:00h - 12:00h
Palau Municipal d'Esports
Gratuït

Dansa
Famílies

20a Trobada escolar de danses

14, 15 i 16 de maig, de 10 a 12 h

Nens i nenes d'I3 a 4t de primària ballen danses catalanes i d'arreu del món en la 20a edició de la Trobada. Les escoles que participen són: 

  • 14 de maig: Artur Martorell, Baldiri Reixach, Feliu i Vegués, Gitanjali, Jesús Maria, Joan Llongueras, Josep Carner, Jungfrau,  Llibertat, Rafael Alberti, Salvador Espriu, Sant Jordi.
  • 15 de maig: Antoni Botey, Baldomer Solà, Bufalà, Folch i Torres, Les Ciències, Margarida Xirgu, Pau Picasso, Pere de Tera, Progrés, Rafael Casanovas, Salesians Badalona
  • 16 de maig: Badalona Port, Ítaca, Joan Coret, Josep Boada, Llorens Artigas, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Montigalà, Santíssima Trinitat, Turó d’en Caritg, Ventós Mir.
Aquesta 20a Trobada l’organitzen Mestres de Música d'Educació Infantil i Primària, el CRP del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. En aquesta edició hi col·laboren el Club Joventut Badalona, Olímpic Arena, Badalona Sardanista, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, el Típic Ball de Bastons de Canyet i l'Esbart Sant Jordi de l'Orfeó Badaloní.

Els alumnes de dansa contemporània, clàssica i espanyola de l’Institut del Teatre, que van iniciar la seva col·laboració fa uns anys, faran una actuació els tres dies de la Trobada.

A càrrec d'infants i mestres de música de les escoles de Badalona.