APARADOR DE L'ESCORXADOR - Festes de Maig 2023

14 MAIG

13:00h - 21:00h
Parc de l'Escorxador
Gratuït

Música
Tots els públics

APARADOR DE L'ESCORXADOR - Parc de l'Escorxador

Dissabte 13 de maig

MUBA / 12 h 

L’escola Muba Formació Musical ens ofereix dos concerts de dues joves alumnes. L’Abril Navarro, és la tercera finalista del talent show Objectiu Paki en la seva segona edició, concurs impulsat per la Televisió de Cardedeu i distribuït per la Xarxa de televisions locals catalanes. S’inclina per repertori d’influència jazzística, R&B i pop. La Martina Vivas, comença el seu contacte amb la música des de ben petita, i combina el seu amor pels instruments amb la veu. Les dues aniran acompanyades amb la banda base de l’escola on hi haurà guitarra, piano, baix i bateria. 

ORKESTRA KANALLA / 19h

Aquesta orquestra badalonina versionarà els grans èxits del pop, del funk i del rock apostant per èxits de totes les èpoques. Serà un aparador de música festiva amb un directe potent, desvergonyit i eclèctic que busca la interacció i el joc amb el públic.

ÀLEX LORO / 21h, Centre Cultural L'Escorxador - Nau 3

L’artista badaloní Àlex Loro presenta El Errante, un espectacle poètic i performatiu que combina veu, imatge, so i acció, i que ha estat creat i produït per ell mateix. Conceptualment construït al voltant de diversos elements onírics inspirats en la psicologia de C. G. Jung, descriu un descens cap a l’inconscient personal i col·lectiu, i vol ser una reflexió al voltant de conceptes com la dualitat, la posició que ocupa l’individu com a part integrant de l’ens social, o el paper de l’art com a medi catàrtic.

 

Diumenge 14 de maig

MEDINA / 13h

És un artista de Badalona que uneix la cançó d’autor, la música urbana i l’electrònica, i presenta una proposta personal i minimalista. Aquesta idea musical sorgeix del Cabal Musical, que és un projecte d’innovació social per a la inclusió basat en l’acompanyament artístic de talents musicals joves.

EMMB WONDER / 19h

L’Escola de Música Moderna de Badalona homenatja un dels artistes més importants i influents de la història de la música afroamericana, el cantant i multiinstrumentista Stevie Wonder, amb un gran concert amb més de cent músics sobre l’escenari. Hi desfilaran tretze combos, la coral Ritme&Veus, la Marching Band, els alumnes de preliminar (els més petits), i amb la participació d’un quintet de corda del Conservatori. L’espectacle, que serà conduït pel periodista Guillem Vidal, vol celebrar la figura de Wonder i acostar-la a les noves generacions, a través d’un ampli repertori de les seves composicions, algunes de ben conegudes. Una gran festa per a tots els públics. A càrrec de l’Escola de Música Moderna de Badalona.

 

En el marc de les Festes de Maig 2023