ARTS ARNÚS - Festes de Maig 2023

Del 6 MAIG al 7 MAIG

12:00h - 21:30h
Parc de Can Solei i Ca l'Arnús
Gratuït

Música
Tots els públics

ARTS ARNÚS

Parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

Dissabte 6 de maig

Arts Arnús és una programació d’actuacions adreçades a tots els públics, amb una acurada selecció de les novetats musicals badalonines i destacades propostes nacionals en plena ebullició creativa.

BIG BAND EMMB, 12h 

Amb un projecte renovat que integra una nova generació de joves músics formats a l’Escola de Música de Badalona, la Big Band de l’EMMB celebra el 28è aniversari del seu naixement. Fidels a l’esperit inicial de fer de la Big Band un espai d’aprenentatge i “cooperativisme” musical, faran un recorregut per l’àmplia diversitat estilística del llegat de la música afronordamericana i llatina d’arrels afro-europees. Direcció de l’orquestra a càrrec de Carlos Vecino i Marina Vallet.

GALERIA, 19h 

Coincidint amb el 30è aniversari del seu primer disc L’Or de la República, Galeria presenta el seu nou treball L’essència de cada moment. L’ànima del grup són dos badalonins amb una llarga trajectòria musical damunt l’escenari, la Missu Riba, vocalista, i en Miquel Capeta, guitarrista i compositor. Per aquest concert, comptaran amb una banda de luxe formada per Pep Vidal, Tito Busquets, l’antic teclista de Jarabe de Palo i Els Pets, Toni Saigi Chupi. 

PAU VALLVÉ, 21h

Pau Vallvé ha publicat el seu nou disc, titulat : ) És el seu disc més positiu, rítmic i de bon rotllo. Un disc que parla i sona en plural, en comunitari, i que posa el ritme i la veu al capdavant. Com ja és habitual en ell, a cada nou disc presenta nova banda per a l’ocasió. Per a aquesta nova gira Pau Vallvé actuarà amb una banda de cinc components amb dues bateries i percussions!

 

Diumenge 7 de maig

MARIA JAUME, 18h

Maria Jaume és un dels talents emergents clau en la nostra escena musical recent. Té un estil propi que estén un pont entre les grans cantautores de l’indie i la cançó mediterrània. A Badalona presenta el seu esperat segon disc, Voltes i voltes, que representa un pas endavant, més pop i més lluminós, que el distingeix de la introspecció de l’aclamat debut Fins a maig no revisc. Amb el nou disc, les cançons creixen en tempo i en brillantor, i la resta dels seus hits també sonaran radiants en un marc incomparable com és el Parc de Ca l’Arnús.

MARCEL I JÚLIA, 20h

L’antic cantant i compositor de Txarango, Marcel Lázara (Tito) i Júlia Arrey han plantat les llavors d’una banda alegre i constructiva, de gran èxit, que amb el seu últim disc En òrbita va ser guardonada amb el Disc Català de l’Any. Han visitat pobles i ciutats dels Països Catalans, i han passat per festivals com el Cruïlla, les Festes de la Mercè o el Canet Rock. Enguany la banda presenta nou disc on segueix apostant per lletres que desperten l’amor i obren consciències per a un món i una societat millors.

En el marc de les Festes de Maig 2023