Campament Reial

Del 28 DESEMBRE al 5 GENER

17:00h - 21:00h
Parc de Montigalà
Gratuït
Exhaurides

Festa
Tots els públics

ATENCIÓ: a causa del fort vent, la sessió d'avui 28/12 s'ha suspès. Les persones que tenien entrada per assistir avui al Campament hi podran anar qualsevol dels altres dies que estarà obert, a la mateixa franja horària que tenien, excepte el dia 5 de gener.

Benvinguts al Campament Reial!

Estem vivint un any diferent i per aquest motiu us hem preparat un espectacle artístic especial. En aquest campament us presentem una cavalcada estàtica, en què el públic seguirà un circuit i anirà gaudint de les diferents escenes artístiques, les quals contindran totes les comparses habituals de la Cavalcada, com ara l’Estrella, els Xumets, els Carters Reials, les comparses dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar, la Carbonera i les Carrosses Dolces, entre d’altres.

Amb motiu de les mesures sanitàries actuals per la Covid-19, caldrà delimitar l’espai del parc i fer un control d'entrada. Hi haurà un aforament limitat per cada funció, amb entrades cada 30 minuts. Per entrar al recinte caldrà complir les mesures sanitàries habituals (mascareta i distància de seguretat).

Que gaudiu d'aquest espectacle màgic!