Festival de Música Gran Sol - 7a edició

Del 21 JUNY al 24 JUNY

22:00h - 23:55h
Amfiteatre del parc de Gran Sol
Gratuït

Música
Tots els públics

Festival de Música Gran Sol - 7a edició

El Festival de Música Gran Sol és un cicle de concerts gratuïts que se celebren a l'amfiteatre del parc del Gran Sol, en el marc de les Festes de Sant Joan de Llefià. Enguany, Paco Candela i l’espectacle Konjaleo són els protagonistes de la 7a edició del Festival de Música Gran Sol que es celebrarà el dies 21 i 24 de juny a l’amfiteatre del parc del Gran Sol del barri de Llefià de Badalona situat al carrer d’Àsia, cantonada amb el carrer de Juan Valera. 

PACO CANDELA · Divendres 21 de juny, a les 22 h

La carrera del músic sevillà Paco Candela ha estat sempre lligada al flamenc. Considerat una de les millors veus del país, compta amb 16 àlbums i nombrosos premis i reconeixements per a la seva trajectòria. 

Espectacle KONJALEO · Dilluns 24 de juny, a les 22 h 

El guitarrista Diego Cortés i l’Asociación Flamenco Vivo presentaran l’espectacle flamenc Konjaleo. A més de la guitarra flamenca com a instrument principal, l’espectacle es complementa amb una formació en la qual la percussió, les veus i el ball flamenc fan un recorregut per diversos gèneres que van des dels pals tradicionals del flamenc, a la rumba catalana i les sevillanes.

Entrada lliure fins a completar aforament.