'Forjadors de la Festa. A cremar!' - Visites escolars (5è i 6è de primària i secundària)

Del 11 ABRIL al 31 MAIG

10:00h - 10:10h
Sala Josep Uclés
Gratuït
Exhaurides

Exposicions
Tots els públics

Exposició 'Forjadors de la Festa: A cremar!' - Visites escolars (5è i 6è de primària i secundària)

Les visites guiades van dirigides a alumnes de 5è i 6è d’educació primària, i als alumnes d’educació secundària. Ja podeu fer la reserva de visita guiada (gratuïta) a través de l'Agenda Cultural, entre el 2 i el 30 d'abril, en dies feiners, i en les següents franges horàries:

  • A les 9.30 h
  • A les 11 h
  • A les 15.30 h

Les visites tenen una durada d’una hora aproximadament, i les porta a terme personal especialitzat en la matèria, vinculat a les colles de cultura tradicional i popular de Badalona.

El nombre de persones per visita com a màxim és el del grup classe. IMPORTANT: Les reserves s'han de fer com a mínim amb cinc dies d'antelació de la data triada per a la visita.

Enguany, la mostra Forjadors de la Festa se centra en el foc festiu, i especialment en la pirotècnia. 'A cremar!' ens proposa un recorregut de pólvora i foc amb diables, bèsties i sotracs sonors com a protagonistes, uns elements que són ja part indestriable del patrimoni festiu badaloní. 

A banda de les visites escolars, en el marc de l'exposició 'Forjadors de la Festa: A cremar!' en el marc de la mostra també s'organitzen tota una sèrie d'activitats complementàries, com tallers, taules rodones o jornades, i també visites guiades concertades

L'exposició és comissariada per Raquel Ferret, gestora cultural, i organtizada per l'Ajuntament de Badalona, Badalona Cultura i Xitxarra-Grup d'Estudis de la Festa.