'LA FESTA DE LES MALES DONES', cia. La Melancòmica

27 OCTUBRE

21:00h - 22:15h
El Círcol
10,00

Teatre
Tots els públics

'LA FESTA DE LES MALES DONES', cia. La Melancòmica

Els trenta son aquella estranya edat en que tens companyes en pisos compartits i companyes casades i amb fills. Comencen els trenta i les dones hem de respondre a tot un seguit de pressions socials.

Un dia et lleves i ja tens trenta anys. I quan ho dius amb un somriure algú et contesta: “Uau, trenta… JA?” I llavors et canvia el somriure, perquè saps que aquesta pregunta vol dir que estàs fent tard.

Als trenta els nostres pares ja tenien parella, casa i fills, i nosaltres ens plantem als trenta i què passa? Doncs que és impossible viure sola a Barcelona, que l’amor del príncep blau que els contes de fades ens van prometre no ha arribat, que si hi ha ”príncep” tens a tota la societat pendent de quan serà el casament, els fills, els plans de futur, que la precarietat no dona per formar una família i, sobretot, que pobre de tu que diguis que no necessites tenir parella o fills perquè aleshores et converteixes en una mala dona.

Seguirem les aventures de dues joves de trenta anys, que comparteixen un piset a la Vila de Gràcia de Barcelona, i que sobreviuen amb humor entre la precarietat laboral, les pressions socials i els clixés de gènere o racials que es troben per davant mentre la societat les etiqueta, facin el que facin, a la categoria de MALES DONES.

Durada: 1 h 15 min

Compra d'entrades