LA SANTA CECILIA - Blues & Ritmes 2024

20 ABRIL

20:00h - 21:30h
Teatre Margarida Xirgu
20,00

Música
Tots els públics

La Santa Cecília - Blues & Ritmes 2024

Boleros, rock, folk, cúmbies, jazz, norteños, rancheras… Benvinguts a l’impressionant beuratge musical amb gust de mescal de La Santa Cecilia, una banda germinada al bulliciós Carrer Olvera de Los Angeles, punt de trobada de la comunitat llatinoamericana que arriba a Califòrnia a la recerca d’un futur millor, i erigida, sempre amb el permís de Los Lobos, en un dels més grans orgulls chicanos d’ara mateix als Estats Units.

Encapçalats per l’explosiva Marisoul -convidada especial d’Elvis Costello i The Roots en el disc Wise Up Ghost (2013) i participant, junt amb Diana Krall o Norah Jones, d’un emotiu tribut a Joni Mitchell l’any 2018-, La Santa Cecilia porten més d’una dècada convertint els seus concerts en festasses sense fi i acariciant la fibra d’una comunitat de famílies mexicanes establertes als EUA que, igual que ells, han trobat en la música una aliada per comprendre millor el seu lloc en aquest món.

Treinta días (2014) va ser honorat amb un Grammy a millor disc de rock llatí i Mon Laferte, Pepe Aguilar i Lila Downs són només alguns dels moltíssims artistes que han volgut col·laborar amb ells. Festa sense precedents al Blues & Ritmes. Visca La Santa!

Veu: La Marisoul

Concert a peu dret

Compra d'entrades