Presentació del llibre "Una vegada un home i una dona van morir"

20 ABRIL

18:30h - 19:30h
Espai Betúlia
Gratuït

Activitats literàries
Adults

Tenim por de parlar de la mort?

Us podeu demanar què se’n pot treure, de la lectura d’un llibre com aquest… Joan SOLER i AMIGÓ, Roser PUBILL i Núria G. CALDÉS, autors del llibre, hi han buscat, escrivint-lo, dues coses: tranquil·litat i coneixement. Buscant, remenant i escoltant hi han trobat la tranquil·litat de saber que pertanyem a un cert ordre de les coses que es dedica a teixir el temps en què naixem, vivim i morim. Una senzillesa que de vegades cal recordar i que també procura coneixement… i benestar.
Els autors d’aquest llibre s’han marcat l’objectiu de plantejar una reflexió sobre el tema de la mort des de diversos punts de vista alhora, i per aquesta raó hi han incorporat el que molts voldríem com a lectors: que ens parlin de la mort no només a partir d’un punt de vista únic sinó amb un transitar entre la mitologia, la filosofia, el text de creació, les confidències de persones anònimes, la ciència, la vida quotidiana…
Hi haurà una narració a càrrec de Roser ROS.

L'acte es farà a l'Espai Betúlia.


L'entrada és lliure, però cal inscriure’s amb antelació enviant un correu a espaibetulia@badalona.cat indicant el nom, cognoms i telèfon de contacte.