Taller 'Les dones al món del foc' - Forjadors de la Festa. 'A cremar'

6 MARÇ

18:30h - 20:30h
Sala Josep Uclés - Centre Cultural El Carme
Gratuït

Conferències
Tots els públics

Taller 'Les dones al món del foc' - Forjadors de la Festa. 'A cremar'

L' Ajuntament de Badalona i Xitxarra-Grup d'estudis de la Festa, en el marc de l’exposició "Forjadors de la Festa. A cremar!" dedicada al foc festiu i la pirotècnia, organitza el taller “Les dones al món del foc” el dimecres 6 de març a les 18.30h a la Sala Josep Uclés, del Centre Cultural el Carme, a Badalona.

El taller pretén generar un espai per compartir vivències i detectar situacions de desigualtats de gènere al món del foc per així, poder obtenir una radiografia de l'actualitat de la dona i les identitats dissidents en aquest àmbit. Per aconseguir-ho, crearem un espai no-mixte amb unes 25 dones cis i persones d’identitats dissidents vinculades al món del foc festiu, generarem un primer espai de coneixença i, a partir d’aquí, compartirem experiències, necessitats i projeccions.

L’espai serà facilitat per dues facilitadores de grups de la cooperativa l’Esberla. A nivell metodològic, comptem amb la perspectiva feminista, l'enfocament restauratiu comunitari i la facilitació de grups orientada a processos.

Aquest taller, amb les reflexions que se n’obtinguin, serà un primer pas per a que, durant l’exposició de l’any vinent, es pugui obrir l’espai a la ciutadania en format de fòrum obert.

Sol·licita inscriure't al taller en el següent formulari: https://forms.gle/dwJqAyjJayAH3dX58